Közlekedés

Holnap sztrájkol a Volánbusz, ezek a járatok nem lesznek elérhetők

Holnap sztrájkol a Volánbusz, ezek a járatok nem lesznek elérhetők

2022. október 24., hétfő
Holnap sztrájkol a Volánbusz, ezek a járatok nem lesznek elérhetők

Országos sztrájkba kezd holnap a Volánbusz Zrt., a cég tájékoztatása szerint több járat nem fog közlekedni holnap.

A Volánbusz Zrt.-nél működő szakszervezetek egyike, a Szolidaritás Autóbusz-közlekedési Szakszervezet hirdette meg kedden 14 és 16 óra közötti időben a figyelmeztető sztrájkot. A munkabeszüntetésre azért kerül sor, mert a kollektív munkaügyi tárgyalások eredménytelenül zárultak le.

A társaság által kiadott lista a tervezetten szünetelő járatokra vonatkozik, ezeknél kevesebb menetrend szerinti járat kimaradásáról lehet szó, amennyiben az érintett buszvezető felveszi a munkát.

Szegeden ennek értelmében lényegében az összes menetrend szerinti helyi érdekű járat közlekedése szünetel 14 és 16 óra között. Jde értve a 36-os, 75-ös, 76-os és 77-es buszokat is, melyek Szentmihály és Kiskundorozsma között közlekednek. De tervezetten szünetel az összes személypályudvarra és Újszegedre haladó járat is.

A szünetelő országos járatok listája itt található.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.