Közlekedés

Gyalogosnak ment egy troli, szemtanúkat keresnek

Gyalogosnak ment egy troli, szemtanúkat keresnek

2022. október 21., péntek
Gyalogosnak ment egy troli, szemtanúkat keresnek

Egy szeptember végi baleset szemtanúit keresi a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság.

A Szegedi Rendőrkapitányság közúti baleset gondatlan okozása vétségének és segítségnyújtás elmulasztása bűntettének gyanúja miatt folytat nyomozást. A szeptember 26-i kora reggeli órákban a Csanádi utcában történt az eset. A buszfordulóhoz és a megállóhoz érkezve, miután az utasok le- és felszálltak, a jármű továbbindult.

A sofőr azonban nem vette észre, hogy elé lép, sőt, szinte már áthalad egy gyalogos, akit a busz bal elejével elütött.

A sértett arccal előre esett. Ezt követően a sofőr ugyan leszállt a buszról, de az idős férfinak semmilyen segítséget nem nyújtott, orvost nem hívott, majd visszaült a járműre és elindult a Vedres utca irányába.

A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a baleset körülményeinek tisztázása érdekében kéri azon szemtanúk jelentkezését, akik a baleset bekövetkezésekor a helyszínen voltak, és látták az eseményt, esetleg arról felvételt készítettek, vagy bármilyen érdemleges információval rendelkeznek azzal kapcsolatban.

(police.hu)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.