Közlekedés

Lelassult a kilépés a röszkei határon

Lelassult a kilépés a röszkei határon

2022. július 10., vasárnap
Lelassult a kilépés a röszkei határon

A Nyugat-Európából szabadságukra hazatérő vendégmunkások és a nyaralni indulók miatt torlódás alakult ki a röszkei határátkelőhelyek kilépőoldalán vasárnap délelőtt - közölte a rendőrség a honlapján.

A röszkei autópálya-határátkelőhelyen a személygépkocsival vagy autóbusszal Szerbiába tartóknak egyaránt három órát kell várakozniuk. A belépőoldalon busszal két-, személyautóval egyórás a várakozás.

A röszkei közúti határátkelőhely kilépőoldalán két órát kell várni.

A gyorsabb határátlépésért az autósok választhatják a tiszaszigeti vagy a kübekházi közúti határátkelőhelyet, amelyek 7 és 19 óra között fogadják az utasokat, illetve az ásotthalmi közúti határátkelőhelyet, amely júliusban és augusztusban pénteken, szombaton és vasárnap 7 és 22 óra között működik.

Intenzív a forgalom a csanádpalotai autópálya-határátkelőhelyen is. A személyautóval Romániába utazóknak vagy onnan érkezőknek egyórás a várakozás, ahogy a kilépő autóbuszoknak is.

Az autósok ott választhatják az egész nap üzemelő nagylaki vagy kiszombori közúti határátkelőhelyet.

(via MTI)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.