Közlekedés

Megoldódott rejtély: fel lehet hajtani a hídra a Deák Ferenc utcából

Megoldódott rejtély: fel lehet hajtani a hídra a Deák Ferenc utcából

2021. november 3., szerda
Megoldódott rejtély: fel lehet hajtani a hídra a Deák Ferenc utcából

Tegnap mi is írtuk arról a kisebb közlekedési zavarról, ami a Híd utca és a Deák Ferenc utca kereszteződésében alakult ki: ha az autósok minden szabály betartottak volna, gyakorlatilag egy irányból sem közelíthették volna meg a Belvárosi hidat. Most úgy tűnik, megoldódott a probléma.

https://szegedma.hu/2021/11/kaosz-a-belvarosi-hidnal

Új közlekedési táblák

Célegyenesben van a rekonstrukció első szakasza, emiatt már kihelyezték az új forgalmi rendet szabályozó jelzőtáblákat és az útburkolati jelek is felfestésre kerültek - azonban ezeket még nem lehet teljesen rendeltetésszerűen alkalmazni, mert akadnak még terelések, lezárt részek a környéken.

A Szeged Pólus NKft. nyilatkozata szerint az új táblákat le kellett volna takarni a felfestéseket pedig áthúzni mindaddig, amíg nem lép életbe az új közlekedési rend, amit a kivitelező mulasztott el.

Ezeket végrehajtva vissza állították az ideiglenes forgalmi rendet, ami azt jelenti, hogy szabályosan járunk el, amikor a Deák Ferenc utcáról felhajtunk a Belvárosi hídra.

via Délmagyar

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.