Közlekedés

Ön tudja még követni? Tovább változik a forgalmi rend a Híd utcában...

Ön tudja még követni? Tovább változik a forgalmi rend a Híd utcában...

2021. szeptember 9., csütörtök
Ön tudja még követni? Tovább változik a forgalmi rend a Híd utcában...

Talán már menetrendszerűnek mondható, hogy újra változik a forgalmi rend a Híd utcában a környező területek felújítása miatt. Mi nem igazán tudjuk már követni, hova lehet behajtani és hova nem, meg merre kerüljön az ember, ha jót akar magának. Mindenesetre leírjuk a mostani változásokat.

Szeptember 10-én, azaz pénteken előreláthatólag kora délután forgalmirend-módosítás lép érvénybe a Híd utcán. A jelenleg érvényes ideiglenes forgalmi rend mellett, tervezetten szeptember 19-éig tovább módosul a forgalomkorlátozás a Híd utcán. Terv szerint halad ugyanis a vízvezeték-rekonstrukció és az útépítés.

A Híd utca és a Deák Ferenc utca torkolatát a Victor Hugó utca felé lezárják, emiatt az Újszegedről érkezők nem hajthatnak be a Híd utcáról balra a Deák Ferenc utcába. Az ebbe az irányba közlekedők jelzőlámpás forgalomirányítás mellett a Kelemen László utca irányába haladhatnak tovább az Aradi vértanúk tere felé. Egyenesen, a Széchenyi tér irányába, továbbra is lehet közlekedni.

A torlódások elkerülése érdekében az Aradi vértanúk tere megközelítése a Belvárosi híd– Stefánia–színházi körforgalom–Dózsa György utca–Belvedere–Huszár Mátyás rakpart–Tisza Lajos körút útvonalon javasolt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.