Közlekedés

Féláron vonatozhatunk a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra

Féláron vonatozhatunk a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra

2021. szeptember 4., szombat
Féláron vonatozhatunk a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra

Különvonatok, több kocsival közlekedő menetrend szerinti vonatok, távolsági és nemzetközi buszjáratok, a fővárosi helyszínek között közlekedő transzferjáratok biztosítják a rendezvény helyszíneire történő eljutást– közölte a MÁV.

Mint írják, a MÁV-START és a GYSEV a szeptember 5-12.között az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra regisztráltak részérepénztári és fedélzeti jegyváltáskor 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt,online vásárlás esetén 50 százalékos üzletpolitikai kedvezményt biztosít oda-és visszaútraBudapestre a Keleti, a Nyugati, a Déli pályaudvarra, Kelenföldre, Kőbánya-Kispestre, Kőbánya felsőre és Zuglóra.

Kiemelték, hogy a kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. 1. kocsiosztály esetén a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni.

A kedvezményes árú menetjegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra érvényes teljesárú menetjegy érvénytartamával azzal a korlátozással, hogy az utazás legkorábban szeptember 4-én 0:00 órától kezdhető meg, a visszautazást legkésőbb szeptember 13-án éjfélig be kell fejezni. A kedvezményre jogosító iratot a vonatok fedélzeten elektronikus formában, vagy kinyomtatott formában ellenőrzik.Feláras vonat igénybe vétele esetén az adott vonatra érvényes felárat meg kell váltani.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.