Közlekedés

Forgalomkorlátozás lesz a Feketesas utcában

Forgalomkorlátozás lesz a Feketesas utcában

2021. szeptember 20., hétfő
Forgalomkorlátozás lesz a Feketesas utcában

Továbbra is zajlik az Állam- és Jogtudományi Kar épületének felújítása, a múlt héten már feltűnt a kupola is, ami még az idei évben a helyére kerülhet. A felújítás miatt három napra forgalomkorlátozás lesz érvényben a Feketesas utcában.

Szeptember 20-án, majd 22-én és 23-án fogják lezárni az ÁJTK épületének hosszában a Feketesas utca egy szakaszát, emiatt a Kölcsey utcába nem lesz lehetséges behajtani - az ottani esetleges árurakodást gyalogosan, a járdán közlekedve lehet majd megoldani. A három napon reggel 7 órától délután 6 óráig lesz majd érvényben a korlátozás, feltehetően, amíg munkálatok folynak az épületen.

Tehát, ha épp arra lenne dolga, kerüljön másfelé. Egyébként ma fogják elkezdeni a Híd utca kopórétegének a felmarását, amiről a korábbi cikkünk alapján tájékozódhat:

https://szegedma.hu/2021/09/felmarjak-a-hid-utcat-marad-a-forgalmi-rend

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.