Közlekedés

Több tízezres kárt okozott, majd továbbtekert a szegedi kerékpáros

Több tízezres kárt okozott, majd továbbtekert a szegedi kerékpáros

2020. szeptember 9., szerda
Több tízezres kárt okozott, majd továbbtekert a szegedi kerékpáros

– A Feketesas utca és a Kiss Ernő utca kereszteződésében egy kerékpáros nem adta meg az elsőbbséget, nem állt meg a STOP-táblánál és emiatt nekem jött.

Az autómon hetvenezer forintos kár keletkezett. Mivel a kerékpáros elesett, én azzal voltam elfoglalva, hogy nincs-e valami baja. Ő azt állította, hogy minden rendben van, majd felpattant a biciklijére és eltekert.

Az autó sérülését csak ezután vettem észre – írta levelében olvasónk, aki a neve elhallgatását kérte. Hozzátette, szerinte a kerékpáros fiatalember valószínűleg tudta, hogy szabálytalan volt, ezért távozott szélsebesen a helyszínről.

Az ütközés következtében behorpadt a motorháztető

Olvasónk duplán pórul járt, ugyanis a segédmotorosok, illetve a kerékpárosok nem vonhatók felelősségbiztosítás nélkül kártérítésre, ráadásul szinte lehetetlen megtalálni őket, ha elhagyják a helyszínt.

Kiemelt képünk illusztráció

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.