Közérdekű

Ingyenes nyári tábor a tarjáni gyerekeknek!

Ingyenes nyári tábor a tarjáni gyerekeknek!

2021. augusztus 4., szerda
Ingyenes nyári tábor a tarjáni gyerekeknek!

Egy nyári tábor a legtöbb gyermek számára felejthetetlen élményt jelent: egyenlő az iskolai fáradalmak kipihenésével, új barátok szerzésével és új ismeretek elsajátításával. Vannak azonban olyan családok, akik pénzügyi keret hiányában ezt az élményt sajnos nem tudják biztosítani gyerekeik számára.

A kevésbé tehetős családok életét szeretnénk könnyebbé tenni Tarjánban az „5 legjobb gyerekprogram – Nyári táborral”, melynek keretein belül felejthetetlen élményekben lesz része a lurkóknak.

Öt nap - öt különböző program

Hétfőn az ismerkedésé, közös játékoké lesz a főszerep. Kedden a Szegedi Vadaspark lakói várják az állatbarát gyerekeket egy kis kalandozásra. A szerdai napon mindenki „megőrülhet” kicsit, hiszen a Crazy Jump trambulinparkban ugrálhatják ki magukat a gyerekek. Csütörtökre érdemes naptejjel készülni, mert a Napfényfürdő Aquapolis Szeged csúszdáin és medencéiben hűsölhetnek majd a kicsik.

A legizgalmasabb mégis az, hogy a Szegedi Városnéző Kisvonat fogja a gyerekeket A-ból B-be szállítani! A tábor utolsó napján, pénteken egy izgalmas sorversennyel, majd egy felejthetetlen tini discoval zárják ezt a csodás öt napot, amire a szervezők reményei szerint sokáig emlékezni fognak a résztvevő gyerekek.

A tábor augusztus 9-13. között tart Szegeden a Csongor Téri Közösségi Házban, minden nap 7 órától 16 óráig. Jelentkezni a napfenytaborszeged@gmail.com email címen lehet a szülők elérhetőségével, a gyerekek nevének és életkorának megjelölésével, valamint még a lakcímet is ismertetni kell.

Várják minden olyan, kizárólag tarjáni gyermek jelentkezését, akiknek ez az öt nap lesz a nyáron a legjobb programja! A helyek korlátozott számban érhetők el, ezért csak a regisztráció sorrendjében tudják a helyeket biztosítani!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.