Közélet

Újranyitott a Mars téren található Harry Potter tematikájú kávézó

Újranyitott a Mars téren található Harry Potter tematikájú kávézó

2023. október 18., szerda
Újranyitott a Mars téren található Harry Potter tematikájú kávézó

Szeptember közepén bezárt a március 10-én nyílt, Három Seprű nevű kávézó a Mars tér 6. szám alatt, amelyet a tulajok a Harry Potter tematikájú kávézóként hoztak létre, és ahol a varázsvilág rajongói még akár vajsört is fogyaszthattak. A zárás bejelentését követően a tulajdonosok készültek „egy igazán különleges meglepetéssel”, ami akár arra is utalhatott volna, hogy kinőtték az üzlethelyiséget, és egy új helyre költöznek, ami a város másik pontján lesz majd megtalálható. Viszont nem így történt.

Hiszen hétfőn újranyitott a Három Seprű, méghozzá ugyanazon a helyen, ahol eddig is megtalálhatták az érdeklődők. Közösségi oldalukon, azt írták, hogy a bolt teljesen átalakult és egyben a kínálat is megváltozott. A változások közé tartozik, többek között az is, hogy megszűnt az asztalfoglalási lehetőség, és állítják, hogy négyszer gyorsabbá vált a kiszolgálás. Továbbra is megmarad a helyben fogyasztási lehetőség, de kevesebb hely van, mert alapvetően minden rendelést elviteles pohárba adnak ki.

Az üzlet kínálata három irányban is bővült, hiszen ezentúl buboréktea, buborékgofri és többféle kávé is kapható lesz náluk. A Harry Potteres tematika nem változott, a varázsvilág szerelmesei továbbra is megtalálhatják a bájitalokat és főzeteket. Az elviteles megoldásnak köszönhetően az eddigi szervízdíj megszűnik, így azt ígérik, hogy az árak is kedvezőbbek lesznek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.