Közélet

Tipikus őszi idő sok napsütéssel

Tipikus őszi idő sok napsütéssel

2023. október 17., kedd
Tipikus őszi idő sok napsütéssel

A pára-, illetve ködfoltok feloszlását követően napos, fátyolfelhős idő várható, délután északnyugat felől átmenetileg megvastagszik a felhőzet. Csapadék nem valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet 10 és 15 fok között alakul. Késő estére -1 és +8 fok közé hűl le a levegő - írja az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Fronthatás ugyan nem terheli szervezetünket, de az arra érzékenyeknél a megfigyelések szerint az olyan általános tünetek - mint tartós, migrénes fejfájás, ingerlékenység, alvászavar, koncentrációs problémák - mellett várhatóan erősödni fognak a krónikus betegségek tünetei is. Vérnyomás-ingadozás, szédülés jelentkezhet, valamint az ízületi fájdalmak is felerősödhetnek. Korábbi műtétek és csonttörések helyén fájdalom alakulhat ki. A változóan felhős időben az időszakos napsütés pozitívan befolyásolja majd hangulatunkat - írja a Köpönyeg

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.