Közélet

Megújul az Etelka sor

Megújul az Etelka sor

2023. október 24., kedd
Megújul az Etelka sor

Elkezdődött az Etelka sor felújítása, a Felső Tisza-parti gyalogos átkelőhelyektől egészen a Tápai utcai körforgalomig megújul az út. Erről Urbán Tamás, a körzet önkormányzati képviselője tartott kedd reggel sajtótájékoztatót a Pille utca sarkán, ahol közölte, új fejezetéhez ért kedden az önkormányzat az útrekonstrukciós feladataiban, nagyjából nettó 54 millió forintot költenek az Etelka sor rekonstrukciójára.

A kivitelező több ütemben végzi el a felújítást, a munkálatok egészen november végéig tartanak majd. Először a külső sávokat újítják meg, ezt követően pedig a belső sávban dolgoznak majd. Először kijavítják az útalap hibákat, ahol szükséges, ott cserélik a szegélyeket, ezt követően szintbe hozzák a csatornafedlapokat, majd teljesen új útburkolattal látják el az Etelka sort

-közölte Urbán Tamás.

A teljes cikket ITT elolvashatja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.