Közélet

Két óra alatt elfogták a kerékpártolvajt

Két óra alatt elfogták a kerékpártolvajt

2023. október 17., kedd
Két óra alatt elfogták a kerékpártolvajt

A szegedi rendőrök az elkövetést követően szinte azonnal azonosították azt a helybéli férfit, aki biciklit lopott a belvárosban.

A rendőrségre 2023. október 14-én délután érkezett bejelentés, mely szerint Szeged belvárosában elloptak egy lezáratlan kerékpárt. A sértett elmondta, hogy a több mint 100000 forint értékű biciklit csupán két percig hagyta felügyelet nélkül.

A rendőrök azonnal adatgyűjtésbe kezdtek, melynek eredményeként két óra alatt azonosították, elfogták és előállították a feltételezett elkövetőt. A szegedi férfi beismerte a bűncselekmény elkövetését, és elmondta, hogy a lopást követően perceken belül túl is adott a kerékpáron mindössze kétezer forintért. A Szegedi Rendőrkapitányságon üzletszerűen elkövetett lopás bűntette miatt indult eljárás- olvasható a rendőrség honlapján.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.