Közélet

Fergeteges retro buli lesz a Pick Arénában

Fergeteges retro buli lesz a Pick Arénában

2023. október 7., szombat
Fergeteges retro buli lesz a Pick Arénában

Arénába költözik az ország egyik kedvenc Retro Fesztiválja. Október 14-én szombaton este a szegedi Pick Aréna ad otthont az első DEJA VU ARÉNÁNAK, ahol a 90-es és 2000-es évek legnagyobb sztárjaival bulizhatnak majd az odalátogatók! Magyarország legnagyobb, 3 napos retro fesztiválja idén ünnepli 10-ik születésnapját, a szegedi retroimádók kérését meghallották a szervezők és nem kell jövő nyárig várni egy újabb hamisítatlan retro estére.

https://www.youtube.com/watch?v=qTsaS1Tm-Ic&t=30s

Az egész estés időutazáson olyan külföldi sztárok adják majd egymásnak a színpadot, mint a 2000-es évek svéd szépfiúja Basshunter, érkezik a német duó a Groove Coverage, és Real Mccoy is Szegedre látogat. A külföldi legendák mellett érkeznek a hazai nagyágyúk is ebből az időszakból. Jön majd az a hazai duó, akik nélkül már elképzelhetetlen egy DEJA VU rendezvény: a Kozmix, de itt lesz a legendás lemezlovas DJ Sterbinszky is, az egykori Soho Party frontembere Náksi Attila, a 2000-es évek tinibálványa Krisz Rudi, a retro bulik koronázatlan királya DJ Dominique, Peat Jr& Fernando feat. Sheela, a Groovehouse, az estét pedig Szeged kedvenc partysorozata a MILLENNIUM KIDS zárja! A rendezvény házigazdája ezúttal Molnárbé lesz, házigazda lemezlovasa Gabriel B.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.