Közélet

Ez már nagyon durva: Berlinben megjelölik a zsidók házainak ajtaját a migránsok

Ez már nagyon durva: Berlinben megjelölik a zsidók házainak ajtaját a migránsok

2023. október 20., péntek
Ez már nagyon durva: Berlinben megjelölik a zsidók házainak ajtaját a migránsok

Németországban mindennapossá váltak az arab bevándorlók támadásai, a gyújtogatások, a rendőrök és a zsidók elleni erőszak, a nyílt tereken is ünneplik a Hamász brutális terrorcselekedeteit, az állam pedig látszólag nem sok mindent tesz ez ellen.

Az Izrael elleni kegyetlen támadását követően Európa-szerte megemelkedett a terroristapárti bűncselekmények száma – emlékeztet az Origo.

A Hamász mellett tüntető migránsok és szélsőbaloldaliak szerda éjjel agresszív tombolásba kezdtek Berlinben: több autót is felgyújtottak, rendőrökre támadtak, közülük 65-öt megsebesítettek. Berlin migránsnegyedére utalva ezt írták ki a Facebookra:

Csináljunk Neuköllnből Gázát!

Frankfurtban is elszabadultak az indulatok, a hatóságoknak ott vízágyút kellett bevetniük a tömeg oszlatásához.

https://www.youtube.com/watch?v=F6ubAc_MRrE

Egy biztos: nem a migránsokon múlt, hogy nem történt tragédia.

A berlini tüntetést megelőző napon két muszlim migráns Molotov-koktélt dobott egy zsinagógára, az egyikük közben antiszemita jelszavakat kiabált. 

Egész Európát sokkolta az az eset is, amikor hétfő este Belgiumban terrortámadás történt:  

egy 45 éves tunéziai férfi Brüsszelben agyonlőtt két svéd szurkolót, akik a svéd válogatott meccsére érkeztek. 

https://www.youtube.com/watch?v=TzhVBJXasLI&t=1s

Franciaországban is elszabadult a terrorhullám, ott egy iszlamista férfi késsel ölt meg egy tanárt és három másik embert megsebesített. Mohammed Mogushkov aki az Iszlám Államnak esküdött hűséget. A muszlim támadó a Gambetta-Carnot állami fenntartású iskolában – ahova korábban járt – két tanárt késelt meg, majd elkezdte keresni az igazgatót, illetve a történelemtanárokat.

A német konzervatív lap, a Die Welt főszerkesztői publicisztikában azt írta: 

Hamász-rajongó migránsok lepték el az utcákat, és már az iskolákban is elterjedtté vált a zsidógyűlölet.

A Die Welt megemlíti, hogy Londonban a Jewish Free School zsidó iskola az antiszemita támadások miatt engedélyezte, hogy a tanulók ne viseljék az iskola logójával ellátott egyenruhát, ráadásul egy biztonsági cég segít a gyerekeket eljuttatni az iskolába, és megjegyzik, Svédországban is egyre rosszabb a helyzet.

A szerző az elmúlt napok berlini eseményei után úgy fogalmazott, hogy a németeknek most kell eldönteniük, elfogadják-e a zsidók elüldözését vagy nem. Azt írta, hogy az arab migránsok már megjelölik Berlinben azon lakások ajtaját, ahol zsidók élnek, zsinagógákat gyújtanak fel, a zsidó óvodákat és iskolákat pedig rendőrök tucatjainak kell őrizniük, hogy megelőzzék az arabok általi terrortámadásokat.

Via Délmagyar

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.