Közélet

Erkélyen keresztül érkeztek az idős beteghez Szegeden

Erkélyen keresztül érkeztek az idős beteghez Szegeden

2023. október 13., péntek
Erkélyen keresztül érkeztek az idős beteghez Szegeden

Egy lehasadt faág veszélyeztette a közlekedőket csütörtökön Hódmezővásárhelyen, a Csomorkányi utcában. A város hivatásos egysége végezte el a műszaki mentést.

Baleset történt pénteken kora reggel az M43-as autópályán, a Makó felé tartó pályatesten. Két kisteherautó és egy személyautó ütközött. A szegedi hivatásos tűzoltók teljes útlezárás mellett áramtalanították a járműveket, majd biztosították a helyszínt. A balesetben hárman sérültek meg. 

Egy idős, beteg ember nem tudott ajtót nyitni a mentőknek pénteken kora reggel Szegeden, a Kereszttöltés utcában. Fél hat után érkezett a segélyhívás a tűzoltókhoz. A szegedi hivatásos egység az erkélyen keresztül jutott be a lezárt lakásba, majd a sérültet átadták a mentők munkatársainak - írja a Csongrád-Csanád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.