Közélet

Elrendelték a fokozott rendőri ellenőrzést egész Budapestre

Elrendelték a fokozott rendőri ellenőrzést egész Budapestre

2023. október 18., szerda
Elrendelték a fokozott rendőri ellenőrzést egész Budapestre

A fővárosi rendőrfőkapitány fokozott ellenőrzést rendelt el október 20-án 12 órától másnap 8 óráig Budapest teljes területére – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság. Az intézkedés célja a jogsértő cselekmények megelőzése, felderítése, megszakítása, valamint a közrend és a közbiztonság fenntartása.

Péntekre egy magánszemély gyűlésre kért engedélyt Budapesten az izraeli háborúval kapcsolatban. A rendőrség ezt a kérést elutasította és a BRFK figyelmeztetett, hogy a betiltott gyűlésen történő részvétel szankciót von maga után- írta meg a Magyar Nemzet

Orbán Viktor miniszterelnök múlt pénteken a Kossuth rádiónak adott interjúban kijelentette, hogy nem lehet terrorpárti tüntetést tartani Magyarországon. Ezért a rendőrség már több, a Hamász felhívásához köthető gyűlést is megtiltott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.