Közélet

Csúsznak a Temesvári körút - Fő fasor lezárásával járó munkálatok

Csúsznak a Temesvári körút - Fő fasor lezárásával járó munkálatok

2023. október 31., kedd
Csúsznak a Temesvári körút - Fő fasor lezárásával járó munkálatok

A Fő fasoron zajló ivóvízhálózat rekonstrukciós munkálatok részeként október 9-től (hétfő) kezdődően átmenetileg lezárásra kerül a Temesvári krt. - Fő fasor sarok - még október 5-én írta a Szegedi Vízmű Zrt.

Ahogy azt is közölték, hogy a tervek szerint a lezárás várhatóan két-három hetet vesz igénybe, de legkésőbb október 31-ig befejeződnek a munkák.

Az eredeti tervek szerint a mai, keddi napon adták volna vissza az érintett útszakaszt a forgalom számára, azonban ez nem valósult meg.

Azóta egy közleményben adott tájékoztatást a Szegedi Vízmű, hogy hamarosan befejeződnek a Temesvári krt. – Fő fasor sarkán a lezárással járó munkálatok. Várhatóan november 2-án reggeltől a Temesvári krt. ismét 4 sávon lesz járható, útszűkület és terelés nélkül.

A körútról egyelőre továbbra sem lehet egyik irányból sem a Fő fasorra kanyarodni, illetve a Fő fasorról sem lehet a Temesvári krt-ra kikanyarodni. A tervek szerint várhatóan november 6-án reggeltől már a Fő fasor körút felőli végén is megszűnik a lezárás, és a közlekedésben visszaállhat a megszokott rend - írták.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.