Közélet

A szegedi származású CE Glass idén is bekerült a legjobb hazai márkák közé

A szegedi származású CE Glass idén is bekerült a legjobb hazai márkák közé

2023. október 19., csütörtök
A szegedi származású CE Glass idén is bekerült a legjobb hazai márkák közé

A tavalyi siker után idén is bekerült az ismert és magas színvonalat képviselő hazai márkák elitklubjához a Szegedről indult CE Glass Industries. A MagyarBrands versenyén a szakmai zsűri az üvegipari vállalatot 2023. legkiválóbb innovatív márkái közé sorolta- értesített minket a vállalt csütörtökön.

A díjak odaítélésekor olyan szempontok játszottak szerepet, mint például a tradíció és innováció, a reputáció, az identitás és a társadalmi hasznosság.

Ezen szempontok alapján értékelte a szakmai zsűri a CE Glass családi hagyományokra építő üvegipari tevékenységét, innovatív üvegfeldolgozási technológiáit, géppark-modernizációját, továbbá a zömmel szegedi vagy Szeged környékén élő munkavállalóinak elégedettségéért tett lépéseit.

A MagyarBrands program több mint egy évtizede díjazza a magyar vonatkozású márkák közül a legeredményesebbeket. A több mint 3000 magyar márka közül egy rendkívül komplex folyamat során, üzleti adatok valamint fogyasztók és szakértők egyöntetű értékítélete alapján határozzák meg azt a szűkített klubot, amely kiérdemelheti a MagyarBrands védjegyet. A MagyarBrands program kizárólag olyan magyar márkát értékel, amely Magyarországon született vagy a létrejöttében, alapításában magyarok vettek részt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.