Közélet

A jótékony motorosok ismét a szegedi gyermekklinikát segítették

A jótékony motorosok ismét a szegedi gyermekklinikát segítették

2023. október 18., szerda
A jótékony motorosok ismét a szegedi gyermekklinikát segítették

Ötödször hajtotta végre a jótékonysági motorozást idén a Dél-Alföldi Motoros Egyesület. A motorosok a Huszár Mátyás rakparttól indultak és átszelték az egész várost át egészen a Korányi fasorig elgurultak és közben betegőrző monitorokra gyűjtöttek. Idén sikerült rekord összeget, vagyis összesen 3 millió 100 ezer forintot összemotorozniuk.

Az összegyűjtött pénzből pedig három betegellenőrző Mindray monitort vásároltak, amit kedden át is adtak a Reménysugár a Dél-Alföldi Haematológiai és Onkológiai Gyermekbetegekért Alapítványnak a szegedi gyermekklinikán.

A húszéves egyesület minden évben legalább egy jótékonysági eseményt szervez. 2008 óta pedig azt tűzték ki célként, hogy minden évben a Reménysugár a Dél-Alföldi Haematológiai és Onkológiai Gyermekbetegekért Alapítványt tudják támogatni az összegyűjtött adományokkal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.