Közélet

Több ezer gyermek szórakozott önfeledten Újszegeden

Több ezer gyermek szórakozott önfeledten Újszegeden

2023. szeptember 3., vasárnap
Több ezer gyermek szórakozott önfeledten Újszegeden

Vidám gyermekzsivajtól volt hangos a Derkovits fasor vége egész hétvégén. A Gellért Szabadidőközpontban második alkalommal rendezték meg az Újszegedi Vidám Napokat, ahol egy vidámpark várta a gyermekeket. Minden korosztályra gondolt a főszervező Joób Márton, aki azt is elárulta lapunknak, hogy miért hívta életre a rendezvényt.

„Amikor én voltam gyerek, akkor a szüleim munkhelye kibérelte az ott dolgozók gyerekeinek kibérelték egy napra a vidámparkot, mi pedig mindenre felülhettünk amire akartunk. Már akkor megvolt a gondolat, hogy ha nekem lesznek gyermekeim, akkor én is megadom nekik ugyanezt. Természetesen most ők is kipróbálták a játékokat, de mellettük még több ezer gyermeknek is gondtalan, boldog pillanatokat tudtunk okozni”-mondta a független önkormányzati képviselő.

A vidámpark játékait mindenki ingyen használhatta, a vasárnapi zárásánál a látogatók száma várhatóan eléri, vagy talán meg is haladja a tízezret. A rendezvény teljes költsége 7 millió forint, amit húsz támogató mellett Joób Márton a képviselői költségvetési keretéből finanszírozott.

Amikor a képeket készítettük a vidámparkban, akkor egy anyuka jött oda és kérte hogy írjuk le mindenképpen: az aki ebben a világban ennyi gyermek és szülő arcára tud mosolyt csalni, az rendkívüli ember.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.