Közélet

Remekeltek a szegediek a görkorcsolya OB-n

Remekeltek a szegediek a görkorcsolya OB-n

2023. szeptember 22., péntek
Remekeltek a szegediek a görkorcsolya OB-n

A nemzetközi versenynaptár után a felnőtt bajnoksággal zárult az idei magyar gyorsasági görkorcsolyaszezon. Az országos bajnokság egyben az új tatabányai pálya avatója is volt.

A Tornádó Team Szeged számára örömhírrel indult az ob. Hosszan tartó betegség és egy komoly versenybaleset után ismét rajthoz állhatott Gardi Dominika. Az ő jelenléte az egész csapatra pozitív kihatással volt.

Az egyéni távokon Gardi Dominika, Iványi Kata és Sándor Lilla mind a négy távon elhozták az arany- és az ezüstérmeket, valamint összetettben is ők állhattak a dobogóra. A váltó döntőbe 10 csapatból mindkét Tornádó-csapat bejutott a legjobb öt közé. Az Iványi Kata, Sándor Lilla, Kovács Kámea összeállítású csapat pedig hatalmasat küzdött az aranyért, amit el is hoztak. A második csapatban pedig a két újonc, Vörös Nikolett és Csanádi Jázmin lehet büszke, ők Gardi Dominikával kiegészülve lettek negyedikek - írta meg a Délmagyar.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.