Közélet

Októberben ismét Fool Moon Acappella fesztivál

Októberben ismét Fool Moon Acappella fesztivál

2023. szeptember 25., hétfő
Októberben ismét Fool Moon Acappella fesztivál

Idén októberben megrendezik a XVI. Fool Moon Acapella fesztivál az IH rendezvényközpontban. A fellépők között szerepel az a Naturally 7 is, akiket Quincy Jones „A világ legjobb acappella együttesének” nyilvánított. Az amerikai együttes 20 éves karrierje alatt 3 világkörüli turnét tudhat maga mögött, és olyan sztárokkal léptek fel, mint Michael Buble vagy Stevie Wonder.

A Fool Moon Acappella fesztivált a többszörös nemzetközi díjas, szegedi Kölcsey-éremmel is kitüntetett Fool Moon vokál együttes alapította 2005-ben Szegeden. Jelenleg is ez az első és egyetlen ilyen jellegű esemény Magyarországon.

A rendezvény az elmúlt években is nagy sikernek örvendhetett. A közönség megismerkedhetett a magyar acappella éneklés legjobbjaival klasszikus és könnyűzenei vonalon egyaránt. Emellett minden alkalommal találkozhattak a nemzetközi acappella zene és beatbox neves képviselőivel, akik többek között Kubából, Olaszországból, Franciaországból, Németországból, Ausztriából, Oroszországból, Horvátországból és Ukrajnából érkeztek a napfény városába.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.