Közélet

Kövér László szerint nincs szükségünk olyan szövetségesre, mint Svédország

Kövér László szerint nincs szükségünk olyan szövetségesre, mint Svédország

2023. szeptember 18., hétfő
Kövér László szerint nincs szükségünk olyan szövetségesre, mint Svédország

„Gusztustalan, hányingerkeltő ez a képmutatás, ehhez képest a komcsik a 80-as években egészen komolyan vehetőek voltak” - fogalmazott Kövér László. Az országgyűlés elnöke a svéd NATO csatlakozással kapcsolatosan szólalt meg.

Azt gondolom, hogy egy olyan szövetségesre nekünk nincsen szükségünk, amelyiknek az a véleménye rólunk, meg a mi hazaszeretetünkről, amit ez a kis film tükröz”

- mondta Kövér László.

Kövér László a Hír TVBayer Show című műsorában vendégeskedett szombaton és leszögezte, hogyha Európa nem keresztény, akkor nincs Európa és szellemi értelemben megszűnik létezni, valamint az Országgyűlés elnöke arra is kitért, hogy a keresztény értékeket „ki akarják lúgozni és a helyére tömködni valamit”.

Elmondta azt is, hogy úgy véli a kontinensen morális és lelki terror van, ami néhol egzisztenciális következményekkel is jár, valamint szerinte akik Nyugaton fújják a passzátszelet, azok a szellemi színvonalat tekintve nímandok, macskajancsik.

Lehet, hogy Magyarország egy diktatúra, vagy diktatúra felé halad, de érdekes, itt mindenkit szabadon lehet pocskondiázni, aki a kormány oldalán áll, nincs sokszínű sajtónk, ellentétben Németországgal, ahol a sokszínű sajtó 80 százalékát zöldszavazók írják. Undorító, hányingerkeltő ez a képmutatás, ehhez képest a komcsik a '80-as években egészen komolyan vehetők voltak”

– jelentette ki Kövér László.

Borítókép: Vajda János / MTI

via Index

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.