Közélet

Jövő hét a nagy véradás hete

Jövő hét a nagy véradás hete

2023. szeptember 2., szombat
Jövő hét a nagy véradás hete

Szeptember 4. és 9. között zajlik a nagy véradó hét. a Civilközösségek megszólítása kiemelt feladata a Civil Központok Országos Hálózatának, ezért évente két alkalommal hirdetnek véradó hetet, ezt Molnár Elvira, a Tisza Parti Civil Közösségekért Egyesület elnökemondta.

A szeptember 4-ével kezdődő héten Szegeden 5, Szentesen 3, Makón 2, Hódmezővásárhelyen, Röszkén, Szőregen, Kisteleken, Földeákon és Mindszenten pedig 1-1 alkalommal lehet felkeresni a véradásra kijelölt helyszíneket.

Nagyon jól időzített az őszi civil véradás hete, mert szeptember elején is megszokott a csökkenő véradások száma, Sasvári Krisztina, a Magyar Vöröskereszt Csongrád-Csanád vármegyei igazgatója beszélt róla.

A Szegedi Regionális Vérellátó Központban jövő hét hétfőn, kedden és pénteken 7 és 14 óra között, szerdán és csütörtökön 10 és 18 óra között várják a véradókat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.