Közélet

Csaknem 400 SZTE-s program a Kutatók Éjszakáján

Csaknem 400 SZTE-s program a Kutatók Éjszakáján

2023. szeptember 19., kedd
Csaknem 400 SZTE-s program a Kutatók Éjszakáján

Az eseményen a Szegedi Tudományegyetem mintegy 500 oktatója, kutatója és hallgatója mutatja be saját tudományterületét. Laborlátogatások, előadások, kreatív foglalkozások, bemutatók, kalandtúrák, workshopok sora várja egészen kora délutántól, késő éjszakáig az érdeklődőket a hónap utolsó péntekén. Az eseményen az SZTE szinte minden kara bemutatkozik legalább egy programmal.

A programokat egy mobilapplikációban gyűjtötték össze a szervezők az érdeklődőknek. Az SZTE Kutatók Éjszakája nevű alkalmazás, tulajdonképpen az esemény digitális programfüzete, amely a programok alapvető információi mellett (leírások, időpontok, helyszínek, előadók, regisztráció) lehetőséget nyújt az érdekesnek talált előadások külön listába való rögzítésére is.

A térkép segítségével a rendezvény helyszínei és az ahhoz tartozó programok tekinthetők át, a kereső funkció pedig még könnyebbé teszi a böngészést. Az applikáció a 4.4-nél magasabb verziószámú Android, illetve iOS 11 és 12 rendszerekre elérhető és „SZTE Kutatók Éjszakája” néven a Google Play és App Store áruházakból ingyenesen letölthető.

A nyomtatott programfüzet a legtöbb karon és egyetemi egységben már elérhető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.