Közélet

Biztató hírek a börgöndi tragédiában megégett kislányról

Biztató hírek a börgöndi tragédiában megégett kislányról

2023. szeptember 17., vasárnap
Biztató hírek a börgöndi tragédiában megégett kislányról

Mint ahogy megírtuk, életveszélyes állapotban szállították kórházba égési sérülései miatt a kislányt, amikor Börgöndön lezuhant egy sportrepülőgép.

A börgöndi repülőnapon földbe csapódott, majd kigyulladt HA-RDM lajstromjelű T-28-as Trojan kisrepülőt a neves pilóta és oktató, Rózsavölgyi Vilmos emelte a magasba, vele tartott fia, Árpád is.Azt, hogy pontosan mi vezetett a tragédiához, a rendőrség mellett a Közlekedésbiztonsági Szervezet is vizsgálja.

Egy család autója mellé zuhant le a repülő, amitől a kocsi kiégett. A hirtelen felcsapó lángok elől esélye sem volt elmenekülni a Karádon élő házaspárnak és két gyermeküknek.Fiuk könnyebb sérüléseket szenvedett, a rokonok már haza is hozták a kórházból, a kislányuk és ők azonban jelenleg is borzalmas fájdalmakkal, égési sérülésekkelküzdenek.

Az édesapa a csütörtöki nap folyamán felébredt és már azt is tudja, milyen szörnyűség részese lett a családja. Kilencéves kislányát megműtötték, és miután állapota stabil volt, szintén felébresztették. A gyermek már önállóan lélegzik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.