Közélet

Z. Nagy Rozália hamvait végső nyugalomra helyezték

Z. Nagy Rozália hamvait végső nyugalomra helyezték

2023. augusztus 11., péntek
Z. Nagy Rozália hamvait végső nyugalomra helyezték

Nyolcvan éves korában, július 28-án hunyt el a szegedi Z. Nagy cukrászda tulajdonosa, Margitáné Z. Nagy Rozália. 

Z. Nagy Rozáliát a felsővárosi Szent Miklós-templomban búcsúztatták, a gyászmisét Serfőző Levente plébános celebrálta, majd hamvait a Belvárosi temetőben helyezték végső nyugalomra- írta meg a Délmagyar.

Itt töltöttük az életünket. A nővérem számára ez nem üzlet volt, ez volt az élete. Az emberek a szívükbe zárták a nővéremet. A vendégek közt nőttünk fel. Ő a vendégekkel szeretett foglalkozni. Helyt tudott állni a problémák között is, mérhetetlen szorgalommal és kitartással

emlékezett meg róla testvére, Erzsébet.

2012-ben kapta meg a Szegedért emlékérmet, 2014-ben pedig a legrangosabb országos vállalkozói díjat, az Év Vállalkozója elismerést is átvehette. Az elmúlt húsz évben 70 tanulót készített fel.

Szűcs Zsuzsanna, a szegedi Soroptimist Club Szeged soros elnöke – amelynek Z. Nagy Rozália is tagja volt – úgy fogalmazott, összejövetelükön Rózsika megszokott helye ezután üres marad. 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.