Közélet

A harmadik híd megépítését sürgeti a Mi Hazánk Mozgalom

A harmadik híd megépítését sürgeti a Mi Hazánk Mozgalom

2023. augusztus 16., szerda
A harmadik híd megépítését sürgeti a Mi Hazánk Mozgalom

A Belvárosi híd lezárása miatt bedugult Bertalan-híd szegedi oldalán tartott sajtótájékoztatót Tímár Tamás, a Mi Hazánk Mozgalom szegedi alelnöke. Mint elmondta, a város harmadik hídjának megépítésére számtalan ígéretet kaptak a szegediek, de az még nem épült meg. „A hídra szükség van, mert az sem ritka, hogy harminc perces menetidővel kell számolnia annak, aki át szeretne jutni a Tisza fölött”- emelte ki a Tímár Tamás.

Az ellenzéki párt szegedi alelnöke elmondta, a Mi Hazánk Mozgalom a jövő évi költségvetést vizsgálta meg, és úgy látják, hogy átcsoportosítással lehet találni pénzt a híd megépítésére. „A híd megépíthető, ha akarat van, akkor a forrás is biztosítható. A Mi Hazánk Mozgalom szegedi alapszervezete éppen ezért kéri a kormánytól, hogy épüljön meg mihamarabb a harmadik híd. A szegediek megérdemlik, hogy az ígéretek után végre megépüljön”-jelentette ki.

Mint azt korábban megírtuk, a harmadik híd tervezési munkálatai folyamatosan zajlanak, amiről a szegediek egy, a közelmúltban indított weboldalon tájékozódhatnak. Ezzel egyidőben a szegedi baloldal álhíreket kezdett terjeszteni, mely szerint a híd megépítéséről lemondott a kormány. Ugyanakkor az igazság, hogy a híd megépítése továbbra is napirenden van, a munka és a projekt előkészítése folyamatos.

https://szegedma.hu/2023/07/ujabb-elorelepes-a-harmadik-tisza-hid-projektben

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.