Közélet

Munka helyett hazugsággal készül a választásra a szegedi baloldal – ifj. Nemes István olvasói levele

Munka helyett hazugsággal készül a választásra a szegedi baloldal – ifj. Nemes István olvasói levele

2023. július 27., csütörtök
Munka helyett hazugsággal készül a választásra a szegedi baloldal – ifj. Nemes István olvasói levele

Munka helyett hazug kommunikációval akar választást nyerni a szegedi baloldal. A kamu, a fake news nem állt soha távol tőlük. Az utóbbi egy évben azonban rá kellett tenniük egy lapáttal.

Merthogy az utóbbi évben emberükre akadtak Mihálffy Béla személyében. A jobboldal szegedi országgyűlési képviselője megállás nélkül dolgozik, folyamatosan és futószalagon szállítja a pénzt és a lehetőséget Szegedre. Ez bizony szúrja a szemét a szegedi baloldalnak.

A néhány tagúra zsugorodó MSZP frakcióban feltűnés nélkül, szinte észrevétlen és súlytalanul politizáló Szabó Sándorról kiderült, hogy semmit nem képes elintézni, épkézláb felszólalása, konstruktív módosító javaslata nincs, csak hangzatos, józan ésszel átgondolva megvalósíthatatlan ötlete.

Ezekkel két dolgot ér el: hatalmas, hangzatos címet lehet adni az ebből íródó cikkeknek, és mivel teljesen alkalmatlan a megfontolásra is, azonnal el tudja mondani a Botka bébi, hogy bizony ő jót akart, de a csúnya gonosz jobboldal elgáncsolta.

A város vezetőinek is joggal szúrja a szemét Mihálffy képviselő. Hozza a pénzt a városba, nehezebbé téve a siránkozást, hogy márpedig minden rossz. Éppen ezért kell más eszközökkel azt megoldani, hogy a szegedieknek azt tudják mantrázni: csőd felé rohan az ország, minden rossz és a kormány lop.

Ez a más módszer a sarc.

Az országban Szegeden legdrágább parkolás, zúgolódnak és értetlenkednek az emberek érte. A válasz: bővítik a fizetős területeket. Majd jönnek az újabb hangzatos címek, hogy a kormány elvonásai miatt van erre szükség.

Igen kreatív, de pont annyira hazug, mint amennyire hazug az egész Botka által működtetett rendszer.

Ha dolgoznának a torony alatt, és nem csak az ócska propagandát tolnák, akkor talán járhatóak lennének a szegedi utak, a parkok nem úgy néznének ki, mintha sivatagban járnánk, tisztaság lenne és működő közbiztonság. Erre mind megvan a pénz, erre mind ott a lehetőség. Csak akkor Botkának és holdudvarának dolgoznia kellene. Na meg persze nem tudnák gyártani folyamatosan a siránkozó és kamu híreket, cikkeket.

A módszer egyébként pont olyan, mint az országos baloldalnál is tapasztalható. Ne dolgozz, akkor nem hibázol, szidd a kormányt, használd erre a saját sajtódat, sarcold az embereket és kend a kormányra. Ha pedig kapsz valamit a kormánytól: azonnal szólj, hogy kevés, azonnal jelezd, hogy sokkal többet vett el. De azért szépen költsd el.

Baloldali politikusnak aranyélete van Szegeden, munka helyett elég a lózung, a kamu, a hanta és a fake news, amit az ottani szervilis tollforgatók szépen kiszínezve megjelenítenek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.