Közélet

A pedofil gyermekpornókat Jámbor András munkatársának lakásán forgathatták

A pedofil gyermekpornókat Jámbor András munkatársának lakásán forgathatták

2023. július 7., péntek
A pedofil gyermekpornókat Jámbor András munkatársának lakásán forgathatták

Mint arról korábban beszámoltunk, a magyar hatóságok 70 ezer gyermekpornográf felvételt találtak a Szikra Mozgalom egyik tagjának lakásán. Az osztrák Exxpress.at hírportál legfrissebb értesülése szerint számos gyermekpornó-felvételt a párbeszédes politikus közvetlen munkatársának, a magyar Parlamentben rendszeresen megforduló Dobos Krisztinának a lakásán forgatták.

Az osztrák portál cikke szerint a gyermekek sanyargatásáról, kínzásáról, megerőszakolásáról szóló pedofilfelvételek jelentős részét, mintegy 300 (!)filmet forgattak Jámbor András közvetlen munkatársának, Dobos Krisztinának a lakásán.

A Szikra Mozgalom aktivistájának lakásán még februárban azután tartottak házkutatást, hogy a nő gyanúba keveredett a Budapesten négy napon át zajló, az Antifa által elkövetett brutális embervadászat, emberek összeverése kapcsán. Az aktivistanő ellen nem volt elegendő bizonyíték, így szabadlábra helyezték, majd megszüntették a nyomozást ellene.

Élettársa biztosított alibit Dobos Krisztinának, aki a pedofilfelvételek megtalálása után öngyilkos lett.

Élettársa, Egyed András - aki szintén járt Jámbor Andrással közösen a parlamentben - nem messze Dobos Krisztinával való közös lakásuktól, a biatorbágyi volt rakétabázison akasztotta fel magát, bizarr körülmények között. A helyszíni beszámoló alapján egy kövekből összerakott tűzrakóhely közepébe valaki egy játékbabát rakott, amit aztán meggyújtott. A rituális helyszín előtt egy gumiabroncs volt, mintha valaki azon ülve nézte volna az égő babát.

https://szegedma.hu/2023/06/jambor-andras-a-parlamentbe-is-bevitte-a-pedofil-kommunista-aktivistajat

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.