Közélet

Szombaton flashmobbal népszerűsítik a Tricikli Fesztivált

Szombaton flashmobbal népszerűsítik a Tricikli Fesztivált

2023. június 30., péntek
Szombaton flashmobbal népszerűsítik a Tricikli Fesztivált

A július 13. és 16. között megvalósuló Tricikli Fesztivál felvezetőjeként már csütörtökön és ma is, 16 órakor kék felsős, többnyire kerékpárt toló és némán sétáló emberek jelentek meg a Dugonics téren. Akciójuk célja, hogy felhívják a figyelmet a fesztiváljuk által is népszerűsíteni kívánt fenntartható közlekedés és fenntartható kultúra fontosságára, valamint az olvasás szeretetére.

Július 1-én 16 órakor ismét a Dugonics téren tartanak flashmobot, azonban a szervezők az elmúlt napokban tapasztaltnál is nagyobb részvétellel terveznek megjelenni. 

A Tricikli Fesztivál három, a magyar irodalom népszerűsítése iránt elkötelezett közösségi tér kollaborációjaként indult 2021-ben Szegeden. 2022-től kezdődően Magyarkanizsán és Sepsiszentgyörgyön is megrendezett mozgó irodalmi fesztivál. Szegeden idén hét helyszínen várja közönségét az összművészeti kavalkád.

https://szegedma.hu/2023/06/iden-is-harom-orszagban-tartjak-a-szegedrol-elindult-tricikli-fesztival

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.