Közélet

Donáth Anna szegedi rendezvényére csak a dollármédiát engedték be

Donáth Anna szegedi rendezvényére csak a dollármédiát engedték be

2023. június 16., péntek
Donáth Anna szegedi rendezvényére csak a dollármédiát engedték be

Szokásos balliberális sémaként indult a nap. Gyurcsányhoz hasonlóan a hakni - a DK országosan elsőként bejelentett polgármesterjelöltjénél - Botka Lászlónál kezdődött, majd szintén Gyurcsánnyal azonos módon az Art Hotelben folytatta.

Meglepetésünkre nagyon még a színvilág sem változott Donáth Anna szegedi „nagyrendezvényén”, jobban dominált a kék, mint a lila. Bár ennél meglepőbb volt a szépen fogalmazva is hatalmas egoizmus, amivel próbálták becsalogatni az embereket: „Gyere és találkozz Magyarország legnépszerűbb ellenzéki politikusával Szegeden!” - ezt elsütötték fizetett hirdetésben is, de az esemény leírásának első mondata is ez volt. Érdemes megjegyezni azt, hogy Donáth Anna lenne a „legnépszerűbb ellenzéki politikus”, a Momentumhoz erősen kötődő 21 Kutatóközpont állapította meg, akik csúnyán félremérték a választások előtt is az erőviszonyokat, vagy legalábbis a valóságtól elrugaszkodott számokat közöltek.

Az átlagéletkor kicsit alacsonyabb volt - a magukat „a jövő pártjának titulált” körben - mint Gyurcsánynál, de nagy különbség azért nem mutatkozott meg, inkább csak a létszámban, de negatívan értendően.

A DK és a Momentum közötti lényeges különbség ezután jött:

Csak a dollármédia tudósíthatott a Momentum „nagyrendezvényéről”.

Meghívott sajtónk van, ki kell kísérjelek"

- sietett oda Donáth Anna egyik munkatársa. Annyit azért sikerült kideríteni, hogy Botka közpénzből fenntartott propaganda médiája is részt vehetett az eseményen.

Arra nem kaptunk választ, miért nem lehet tudósítani az eseményről. Lehet attól féltek, hogy Donáth megdadogósodik ha kap pár nem előre legyártott, irányított kérdést.

Annak fényében ez talán annyira nem is meglepő, hogy a határzár mellett könnyen szóba jöhetett volna a migráció, főleg annak tekintetében, hogy az általuk eddig letagadott, közben mégis támogatott kvótarendszert épp nemrégiben szavazták meg.

Donáth Anna ráadásul erősen érintett az ügyben, mivel

nyugati pályafutása alatt projektmenedzser volt 2016-2018 között a Soros György által támogatott Menedék – Migránsokat Segítő Egyesületnél.

Donáth Anna volt munkahelye, a migránssegítő egyesület többek között olyan rendezvényeket szervez, amelyen arra keresik a választ, hogy miként lehet a globális migrációs tervet végrehajtani. 

Bár az is lehet, hogy a generációkon átívelő kommunista, illetve balliberális politikus dinasztiát képviselő Donáth Anna, aki a családi hagyományoknak megfelelően ma is internacionalista-globalista érdekek mentén politizál, attól félt, hogy esetleg kérdeznénk

egykori szocialista apjáról, a szeméremsértés és testi sértés miatt napokban elítélt Donáth Lászlóról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.