Közélet

Elkezdték kihelyezni az új napvitorlákat

Elkezdték kihelyezni az új napvitorlákat

2023. április 20., csütörtök
Elkezdték kihelyezni az új napvitorlákat

Ugyan még nincs tűzforró napsütés, ám egyre közelebb van a nyár, így a meglehetősen későn leszerelt napvitorlákat újra elkezdték kihelyezni - ezúttal azonban a Kárász utca (majdnem) teljes vonalán.

Tavaly debütált először Mihálik Edvin városi zöldtanácsnok ,,ötlete nyomán" az a napvitorla, ami 40 millió forintba került, és amelynek kapcsán a képviselő még kérdőívet is indított. Noha meglehetősen lassan sikerült leszerelni, konkrétan januárban, ugyanakkor valamiért a drótokat, melyekre a vásznat függesztik fel, üresen a helyükön hagyták, így a napvitorla hűlt helyét a télen is látni lehetett.

Mihálik - akinek az egyik közelgő eseményét rákosi jelmondattal reklámozzák - nemrég egy sajtótájékoztatón jelentette be egyébként, hogy ezúttal nem csak a Kárász utca Kölcsey utca felőli, hanem a teljes szakasz napvitorlát kap majd. Pontosabban csak majdnem a teljes szakasza, Ugyanis az Acapella Cukrászda melletti rövid szakasz kimarad. A képviselő ezt azzal magyarázta, hogy foghíjasan jobban néz ki a napvitorla - valójában azonban nem kapott engedélyt a cukrászdától arra, hogy felszereljék azt.

Az új napvitorlák - ahogy a képek is mutatják - színes vásznat kapnak az eddigi egyszínű helyett. A tervek szerint pedig május végére terítik be a Kárász utcát teljesen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.