Közélet

Az óraátállítás érinti a vasútvillamos menetrendjét

Az óraátállítás érinti a vasútvillamos menetrendjét

2023. március 24., péntek
Az óraátállítás érinti a vasútvillamos menetrendjét

Március 26-án, vasárnap kezdődik a nyári időszámítás, az órákat hivatalosan hajnali kettőkor három órára állítják előre. Az óraigazítás néhány belföldi és nemzetközi vonat és busz mellett a vasútvillamos menetrendjét is érinti.

A MÁV közleménye alapján, a 33004-es számú vasútvillamos Szeged vasútállomásról 1:30-kor indul, Hódmezővásárhelyi Népkert állomásramár a nyári időszámítás szerint 3:03-kor érkezik, és 60 perc késéssel közlekedik tovább Hódmezővásárhely vasútállomásig.A Szegedről 2:30-kor indulóvasútvillamos(33006)nem közlekedik.

A 33003-as számú vasútvillamosa téli időszámítás szerint 1:34-kor indul Hódmezővásárhelyvasútállomástól,Rókus állomásra már a nyári időszámítás szerint 3:04-kor érkezik, és 60 perc késéssel közlekedik tovább Szeged vasútállomásig.A Hódmezővásárhely vasútállomásról 2:34-kor induló vasútvillamos (33005) szinténnem közlekedik.

Egyéb, Szegedet érintő módosítás nem történt. Más területeket érintő menetrendváltozásról itt olvashat bővebben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.