Közélet

Telibe tolja a propagandát a szegediek pénzéből működtetett önkormányzati média

Telibe tolja a propagandát a szegediek pénzéből működtetett önkormányzati média

2023. január 18., szerda
Telibe tolja a propagandát a szegediek pénzéből működtetett önkormányzati média

Telibe tolja a propagandát a közpénzből működtetett önkormányzati média.

Úgy tűnik, hogy a portálon heti rendszerességgel kötelezően kell páros lábbal beleszállni Mihálffy Bélába, a tényekkel nem törődve, legtöbbször hazugságot terjesztve a kormánypárti országgyűlési képviselő munkájáról.

Nem véletlen pörög a baloldali propaganda a Városházán.

Az áprilisi választáson a szegedi baloldal üdvöskéjét magabiztos fölénnyel legyőző Mihálffy Béla a képviselői esküje után folyamatosan dolgozik, lobbizik Szeged és a Homokhátság érdekében. A hatékonyságát a városba érkező több száz millió forintnyi kormányzati támogatás mutatja.

Ez az amit szeretnének akár hazugságok árán is eltakarni a szegediek elől.

Az ok is egyszerű:

Botka Lászlónak kényelmetlen, ha egy erős és hatékony érdekérvényesítővel találja magát szemben.

A konstruktív együttműködésre teljes mértékben képtelen és arra nem hajlandó szegedi városvezetés a folyamatos kormánykritikával próbálja eltakarni azt, hogy a város egészségtelenül működik, és gazdaságilag nem virágzó nagyváros. Ez elsősorban a városvezetés hozzáállásából adódóan elszalasztott lehetőségeknek köszönhető.

Mutatunk egy egyszerű példát a propaganda tálalására.

Legutóbb Mihálffy Béla parlamenti munkáját hasonlították össze a szocialista Szabó Sándoréval a szegediek pénzéből működtetett önkormányzati lapban. A mérce a felszólalások száma, hosszúsága és a képviselő indítványok száma volt. Ez volt körbebástyázva idézetekkel, a baloldali képviselő felszólalásaiból.

Csakhogy itt is igaz: sok beszédnek sok az alja.

Szabó Sándor ugyanis Botka Lászlóhoz hasonlóan teljesen képtelen arra, hogy akár ügyek mentén is, a város érdekében együttműködjön a kormányzati oldallal. Így fordulhat elő az, hogy a kormányt folyamatosan ekéző politikus 2014 óta gyakorlatilag

képtelen lobbizni, vagy bármit kijárni a város érdekében.

Ezt pedig hazugságok és a propaganda terjesztésével akarják eltakarni a választók elől.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.