Közélet

Több szegedi intézmény már nem nyitott ki hétfőn reggel

Több szegedi intézmény már nem nyitott ki hétfőn reggel

2022. december 19., hétfő
Több szegedi intézmény már nem nyitott ki hétfőn reggel

Az októberi rendkívüli közgyűlés döntésének értelmében az energiaválság miatt több szegedi intézmény is ideiglenesen bezár a téli időszakban. Az első ilyen intézmények ma reggel már nem nyitottak ki.

Február 28-ig hétfőnként nem lesz nyitva a Mars téri piac, de az igazgató saját hatáskörben a rövidített nyitva tartást is elrendelhet, ám ez egyelőre nem valósul meg. A Szegedi Városkép és Piac Kft. honlapján és közösségi oldalán egyaránt az szerepel, hogy december 19-e és 23-a között 4 és 18 óra között nyitva tart a piac, a hétfői bezárás így jövőre léphet életbe.

A Tiszavirág Sportuszoda sem nyitott már ki ma reggel, annak ellenére, hogy a kormány pluszforrást biztosított üzemeltetéséhez, 70 millió forintot. Erről pénteken Mihálffy Béla országgyűlési képviselő tartott sajtótájékoztatót. Az uszoda közösségi oldalán azt írták, hogy március 3-án nyit majd ki először a sportlétesítmény. Ugyancsak zárva maradt ma reggel a Városi Sportcsarnok és a Sportuszoda.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.