Közélet

Szegedre is eljutott a Karácsonyi Boldogság Manó

Szegedre is eljutott a Karácsonyi Boldogság Manó

2022. december 22., csütörtök
Szegedre is eljutott a Karácsonyi Boldogság Manó

Több mint 1300 hátrányos helyzetű gyerek, közöttük sok-sok szegedi számára lesz a karácsony szebb és örömtelibb annak az országos összefogásnak köszönhetően, amelyet a Virágozz és Prosperálj Közhasznú Alapítvány szervezett Az út a boldogsághoz nemzetközi mozgalom keretében – írja a Délmagyar.

A lap cikke szerint az immár 10. éve elindított Karácsonyi Boldogság Manó jótékonysági akció keretében az alapítvány önkéntesei idén is több ezer játékot gyűjtöttek össze az ország különböző részeiről, sőt, még külföldről is csatlakoztak az akcióhoz, hogy azok örömöt varázsoljanak a nehezebb sorsú gyermekek szívébe karácsony ünnepén.

A jótékonysági akció hajtóerejét idén is ugyanaz a cél adta, mint előző években, egyrészt örömet okozni sok-sok gyermek számára karácsony alkalmából, akiknek sokszor a hétköznapi szükségleteik biztosítása is csak egy álom, másrészt elültetni bennük, szüleikben vagy épp közösségvezetőikben azt az érzést, hogy ők is fontosak, harmadrészt pedig összefogni azokat a magánszemélyeket és vállalkozásokat, akik tenni szeretnének a szegényebb sorsú gyermekekért.

Az alapítvány budapesti központja, dél-magyarországi csoportja, valamint vidéki lelkes önkéntesei és rengeteg segíteni vágyó ember összefogásának eredményeképpen nyolc hátrányos helyzetű közösség és több száz család gyermekei lettek megajándékozva Debrecenben, Szegeden, Bólyon, Tatabányán, Budapesten, illetve Kárpátalján a Karácsonyi Boldogság Manó jótékonysági akció keretében.

Kiemelt képünk illusztráció!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.