Közélet

Az önkormányzati képviselő segíti a kiskundorozsmai rászorulókat

Az önkormányzati képviselő segíti a kiskundorozsmai rászorulókat

2022. november 28., hétfő
Az önkormányzati képviselő segíti a kiskundorozsmai rászorulókat

Lemond a decemberi képviselői fizetéséről Kiskundorozsma kormánypárti önkormányzati képviselője.

Ruzsa Roland az ünnepi időszakban jótékony célra fordítja ezt a pénzt, tartós élelmiszereket vásárol, amivel a rászoruló családok ünnepét szeretné könnyebbé, és szebbé tenni.

Ruzsa Roland a nyár eleji időközi önkormányzati választások előtt és azóta is aktívan segítette, és támogatta a dorozsmaiakat, a nyugdíjasoknak például színházjegyet vett, de a támogatásával került légkondicionáló berendezés a Jerney óvodába.

- Kiskundorozsmán összetartó közösség van, így nagyon sok jótékonysági akciót szervezünk a városrészben évközben is. Nyáron például sárgabaracklekvárt főztünk és azt szétosztottuk, pünkösdkor 100 adag marhapörkölt főzését vállaltuk és azt is szétosztottuk a helyiek között. Fontos, hogy tudjunk egymásról és tudjunk egymásnak segíteni-mondta lapunknak Ruzsa Roland.

A városrészben egyébként minden adventi hétvégén programokat szerveznek a Művelődési Házban. A Mikulás idén is házhoz viszi az ajándékot a dorozsmai gyerekeknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.