Közélet

Külön operatív törzs figyeli az augusztus 20-ai időjárást

Külön operatív törzs figyeli az augusztus 20-ai időjárást

2022. augusztus 18., csütörtök
Külön operatív törzs figyeli az augusztus 20-ai időjárást

Megkezdődtek csütörtökön az augusztus 20-ai ünnephez kapcsolódó programok - közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ (KTK). A tűzijátékhoz kapcsolódó rakétákat, pirotechnikai eszközöket már elkezdték felszerelni a szakemberek a budapesti helyszíneken, így az Erzsébet hídon is. 

A KTK felhívta a figyelmet, hogy a nemzeti ünnep biztonságos lebonyolításáért felelős operatív törzs június óta rendszeresen ülésezik és ellenőrzi a Szent István-napi ünnepségsorozattal kapcsolatos teendőket és fejleményeket.

Az operatív törzs keretein belül csütörtökön létrejött egy kimondottan az időjárással foglalkozó munkacsoport, amely folyamatosan figyelemmel kíséri az időjárási helyzet alakulását és ha kell, dönt a szabadtéri rendezvények biztonságos megtartásához szükséges lépések megtételéről - tették hozzá.

Korábban megírtuk: kiadós eső moshatja el az ünnepi hangulatot augusztus 20-án szombaton.

https://szegedma.hu/2022/08/az-eso-lehet-a-kiraly-augusztus-20-an

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.