Közélet

Szombaton utcabál lesz Kiskundorozsmán-sztárfellépővel

Szombaton utcabál lesz Kiskundorozsmán-sztárfellépővel

2022. június 22., szerda
Szombaton utcabál lesz Kiskundorozsmán-sztárfellépővel

Nem csak a Kiskundorozsmaiaknak lesz érdemes június 25-én, szombaton ellátogatni a kiskundorozsmai utcabálra. Az este 7 órakor, a templom előtti kőrforgalmoban induló bulit a sztárfellépő Nemazalány és Sofi nyitja meg, hajnalig pedig a Kosava együttes gondoskodik a remek hangulatról, a két koncert között pedig meglepetéssel készülnek a szervezők. Az esemény fővédnöke Mihálffy Béla, országgyűlési képviselő, főtámogatója Ruzsa Roland, önkormányzati képviselő jelölt.

https://www.youtube.com/watch?v=COmSsdf3V00

- Egy ilyen közösségben, mint a dorozsmai, nagyon fontos, hogy legyenek ilyen és ehhez hasonló rendezvények. Ez erősíti az összetartozásunkat, így ahogy a múltban is, most és a jövőben is szívesen támogatok minden ehhez hasonló kezdeményezést-mondta Ruzsa Roland, az utcsabál főtámogatója, önkormányzati képviselőjelölt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.