Közélet

Pumped Gabóval és Opitz Barbival indul a Lapos Beach második szezonja

Pumped Gabóval és Opitz Barbival indul a Lapos Beach második szezonja

2022. június 14., kedd
Pumped Gabóval és Opitz Barbival indul a Lapos Beach második szezonja

Fény derült a megnyitó programjára, de így is maradtak tisztázatlan kérdések.

Mint arról a SzegedMa korábban beszámolt, június 18-án, szombaton családi nappal indul a népszerű szabadstrand második szezonja. Mihálik Edvin önkormányzati képviselő akkor a közösségi oldalán azt írta, sportversenyekkel, ugrálóvárral és megvendégeléssel indul a szegedi nyári időszak, egy “fergeteges Lapos nyitó családi nappal, ahol a kicsik és a nagyobbak is jól érezhetik majd magukat.”

Szerettük volna megtudni, hogy konkrétan mit jelent ez, de a zöld tanácsnok ezúttal sem válaszolt a megkeresésünkre. Mindenesetre a bejelentés után terepszemlét tartottunk: egy hónappal ezelőtt a tengerparti hangulat helyett még csak gaztenger borította a szabadstrandot.

A programsorozattal kapcsolatos izgalommal teli várakozásnak végül kedden vetett véget Mihálik, amikor a közösségi oldalán megosztotta az esemény plakátját.

A poszt alapján Pumped Gabo és Opitz Barbi is részt vesz a megnyitón, az viszont nem derül ki, hogy mikor és milyen produkcióval lépnek fel.

Amit tudni lehet:

  • 10.00-tól Lapos Gyerek party: Fit World Fitness bemelegítés, Katica gyerekzenekar, arcfestés és kézműves foglalkozás,
  • 13.30-tól Lapos Beach party: Coco Bongo zenekar, New Generation Fight Team bemutató, Skill Full Dance Club: Hip-Hop bemutató várja az érdeklődőket.

A plakát szerint a programok mellett az egész napos hangulatért DJ G3RIX felel, a Rádió 88 napozóválogatottja strandröplabda bemutatót tart majd, illetve ingyen ebéd is lesz a készlet erejéig. Az eseményre a belépés ingyenes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.