Közélet

Ennyi maradt Nemesi Pálból az oldalán

Ennyi maradt Nemesi Pálból az oldalán

2022. május 27., péntek
Ennyi maradt Nemesi Pálból az oldalán

Leváltották, mára eltűnt az oldala, pedig tegnap még a közösségi oldalán is posztolt.

Mint arról a SzegedMa csütörtökön beszámolt, a kormányinfón Gulyás Gergely bejelentette, leváltották Nemesi Pált, helyette Bányai Gábor lesz a dél-alföldi régió területfejlesztési biztosa. A Miniszterelnökséget vezető miniszter bejelentését követően nem, de másnap, vagyis péntek délelőtt a Facebook-oldalán reagált a hírre Nemesi Pál.


Egyebek mellett Nemesi azt írta:

"A szegedi déli Tisza - híddal kapcsolatban folyamatosan dolgoznak a szakkollégák, folyamatosak az egyeztetések, hiszen a hídnak meg kell épülnie a város, és a régió dinamikus fejlődése céljából. Hamarosan újabb hírekkel tudok szolgálni, mint a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Építésgazdasági Kollégiumának társelnöke is kiemelt fontosságúnak tartom Szeged egyik, ha nem a legnagyobb projektjét".

A korábbi szegedi polgármester-jelölt és exkormánybiztos közösségi oldala továbbra is elérhető, a honlapjára kattintva viszont ez a látvány fogadja az érdeklődőket:

Nem tudjuk, mi történt az oldalával és hova fejlesztik Nemesi Pált, de ha sikerül megtudni, megírjuk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.