Közélet

Balesetveszélyt okoz a hanyag kivitelezés a Stefánián

Balesetveszélyt okoz a hanyag kivitelezés a Stefánián

2022. május 10., kedd
Balesetveszélyt okoz a hanyag kivitelezés a Stefánián

- Ez lenne a minőségi munka? Nem tudom, hogy aki átvette ezt a munkát vagy éppen a kivitelezőt megbízta, az mit szólna, ha a saját udvarában történne mindez. Amellett, hogy a futóknak balesetveszélyes, ha belelépnek oda a boka, az új őrület, az elektromos roller használói is komoly balesetveszélynek vannak kitéve. Ha megakad a kerék, akkor alacsonyan repülnek-hívta fel a figyelmünket olvasónk, Novák János.


De nem csak a beton, a hulladék tárolók telepítése sem nevezhető sikertörténetnek. -Gyakorlatilag nem múlik el hétvége, hogy ezeket ne borítaná fel egy „helyi erős ember”. Nyáron szinte biztos, hogy ez napi problémát jelent majd. A felborított szemetesek tartalmából nem egyszer jóízűen falatoztak a patkányok az út közepén-jegyezte meg olvasónk.

Erre pedig úgy tűnik nem igazán van megoldás. -A Stefánián „gyalogos huligánok” tevékenységének nyomai láthatók, a Zöld Város Belváros kivitelezőjével egyeztetve a hulladékgyűjtőt tartó alaptestek növelése nem javasolt mivel ebben az esetben a rongálás, rugdosás nyomán maga az edényzet sérülne, törne el  így nagyobb lenne a kár mintha kifordítják a helyéből a gyűjtőedényt-írta korábban, ezzel kapcsolatbnan feltett kérdésünkre a Szegedi Környezetgazdálkodási Kht.


A 2020 novemberében, hosszas felújítás után átadott Stefánia és környéke nem először ad okot a bosszankodásra a szegedieknek. Legutóbb a múlt héten a Roosevelt téren, a felújított parkolók burkolatáról derült ki, hogy azok tómederré válnak egy nagyobb eső után.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.