Közélet

Mihálik örül, hogy a munkássága iránt érdeklődnek

Mihálik örül, hogy a munkássága iránt érdeklődnek

2021. december 17., péntek
Mihálik örül, hogy a munkássága iránt érdeklődnek

Korponyai Ernő fideszes képviselő interpellációjában Mihálik eddigi munkásságáról, a zöld politikusként betöltött szerepéről érdeklődött, illetve, hogy ezt a pozícióját milyen intézkedésekkel igazolja.

Mihálik elmondása szerint örül, hogy munkássága iránt érdeklődnek, amiről azt mondta, hogy a helyi sajtóban, az interneten könnyen utána lehet olvasni. De kiemelte, hogy a parkolási rendszert is átalakították, köztük a parkolóbérleteket is megszüntették, amiben elmondása szerint Korponyai is érintett volt (ezt a fideszes képviselő viszontválaszában tagadta).

Kiemelte azonban azt is, hogy feladatköre, hogy a lakosságot a klímaváltozásról tájékoztassa. Ennek megfelelően az első lépéseinek egyike a Kárász utcai napvitorlák elhelyezése. A részletesebb klímavédelmi tervei a jövő évi első közgyűlésre készülnek el.

Korponyai nem, de a közgyűlés elfogadta a választ.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.