Közélet

Sokkoló beszámoló egy magyar Covid-osztályról

Sokkoló beszámoló egy magyar Covid-osztályról

2021. november 15., hétfő
Sokkoló beszámoló egy magyar Covid-osztályról

Szinte esélytelenül az életükért küzdő fuldokló betegek, a lélegeztetőgépek hangja, az utolsó erőtartalékokat mozgósító ügyeletes orvosok és a fekete zsák, ami sokak számára ott, a Covid-osztályon elkerülhetetlen már.

Boltsek Andrea koncertszervező menedzser elkapta a koronavírust, ezért orvoshoz ment kivizsgálásra. Egy Covid-osztályon vizsgálták. Az ott átéltekről a facebook oldalára írt bejegyzést. "Körbe néztem, és haza akartam menni.

Sokkolt a látvány, mivel a vizsgáló melletti szoba nyitott ajtóval tárta elém a levegőért kapkodókat.

Mintha egy filmet néztem volna"-osztotta meg posztjában.

Képünk illusztráció.

A bejegyzést olvasva képszerűen elevednek meg a történtek, az olykor teljesen esélytelen küzdelemről, amit az oltatlan betegek vínak a vírussal szemben. A bejegyzés utolsó mondata talán sokat elárul arról, hogy miért szükséges az oltás.

"Körbe néztem és haza akartam menni. Sokkolt a látvány, mivel a vizsgáló melletti szoba nyitott ajtóval tárta elém a levegőért kapkodókat. Mintha egy filmet néztem volna."

A teljes bejegyzést itt olvashatja el:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.