Közélet

Így néz ki egy frissen készült járda az önkormányzat szerint

Így néz ki egy frissen készült járda az önkormányzat szerint

2021. november 26., péntek
Így néz ki egy frissen készült járda az önkormányzat szerint

Mint ismeretes, a hét elején megírtuk, hogy félkész Oskola utcát adott át az önkormányzat, ezért veszélyben vannak ott a szegediek az ellenzék szerint.

https://szegedma.hu/2021/11/felkesz-oskola-utcat-adott-at-az-onkormanyzat-ezert-veszelyben-vannak-ott-a-szegediek-az-ellenzek-szerint

A probléma kapcsán sajtótájékoztatót tartó Chovanecz Kata most egy újabb ellentmondásról rántotta le a leplet közösségi oldalán. A fideszes képviselő arra hívta fel a figyelmet, hogy miközben az önkormányzati lap azt írja a Rózsa utcai beruházás kapcsán, hogy a becsatlakozó utcákban, és a járdákon is befejezték a rekonstrukciót, ez kép fogadja a járókelőket az érintett útszakasz József Attila sugárút felőli sarkán:

"Milyen járda-rekonstrukció van kész a Rózsa utcában? Már nem csak az Oskola utca miatt kapom naponta a fényképeket, videókat felháborodott lakosoktól, hanem a Rózsa utca miatt is." – fogalmazott közösségi oldalán a képviselőnő, aki nem érti, hogy miért állít valótlant az önkormányzati hírportál.

A Rózsa utcai beruházást július végén kezdték el. A projekt során felújították az ivóvíz-gerinchálózatot és új aszfalt burkolatot is kapott a komoly forgalmat lebonyolító utca.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.