Közélet

Hármas ikreket vár Rúzsa Magdi, és nagyon boldog

Hármas ikreket vár Rúzsa Magdi, és nagyon boldog

2021. szeptember 3., péntek
Hármas ikreket vár Rúzsa Magdi, és nagyon boldog

A Blikkszámolt be az örömhírről, miszerint a kishegyesi származású énekesnő nem egy, hanem rögtön három gyermeket hordoz a szíve alatt.

Az énekesnő és férje, Vilmos, csupán egy megerősítésre számítottak az ultrahangon, hogy tényleg az első közös gyermeküket várták. Azonban végül - jó értelemben - sokkoló hírként érte őket, miután kiderült, hogy nem is kettő, hanem három szívultrahangot észlelt az orvos. A Megasztár harmadik szériájának győztese szerint nem ez az első ikerterhesség a családjában.

A pár sokáig titkolta az örömhírt, mivel a várandósság első 12 hetében bármi megtörténhet. Mostanra azonban már az énekesnőn is meglátszik a várandósság, másfelől a picik jól vannak, egészségesen fejlődnek.

Rúzsa Magdi a Blikknek azt mondta: neki valahogy mindent sokkal nehezebben, de annál nagyobb ajándékként adott meg az élet. Az utóbbi hetekben döbbent rá igazán, mekkora kegy anyának lenni. A fogantatás egyébként természetes úton történt, és szinte azonnal összejött a párnak.

,,Azon kuncogtunk, hogy az angyalkák már elég türelmetlenkedve várhatták ezt a döntésünket, hiszen szinte azonnal becsöngettek hozzánk. Mi pedig már nagyon várjuk a kis mókusainkat."

- mondta a vajdasági énekesnő.

Rúzsa Magdira egyébként nemrég tombolhattunk a SZIN-en, de hamarosan visszább kell vennie a pörgésből: hamarosan, pár hónappal a szülés előtt kórházba vonul, hogy minden a legnagyobb rendben maradjon. Az előadóművész arra kéri rajongóit, aki teheti, mondjon néha egy imát azért, hogy mindenki egészséges legyen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.