Közélet

Repülő busák "támadták" meg egy horgász gumicsónakját Szegednél

Repülő busák "támadták" meg egy horgász gumicsónakját Szegednél

2021. augusztus 10., kedd
Repülő busák "támadták" meg egy horgász gumicsónakját Szegednél

Nem hétköznapi történetről számolt be a Pecaverzum: a horgászati hírportál egyik olvasója úgy fogott ki 32 busát Szegednél, hogy még csak a pecabotját se kellett megmozdítania, ugyanis a halak önszántukból beleugrottak a gumicsónakjába.

– Kint voltam reggel óta pecázni, Szegedtől néhány kilométerre, a Nagyfai Holt-Tiszánál. Gumicsónakkal mentem ki pergetni. Jó pár busát fogtam, de mind kívülről akadt. Az egyiket rátettem a mérőeszközre, hogy lefotózzam, és abban a pillanatban elkezdtek körülöttem ugrálni a busák – idézte fel a történteket a horgász a Pecaverzumnak.

Szerencsére a leleményes pecás telefonjával rögzítette a különös jelenséget, így videón mi is megszemlélhetjük a busák "támadását":

https://www.youtube.com/watch?v=H6VhnbyoT0o&t=12s&ab_channel=Pecaverzum

–Azt sem tudtam hirtelen, hogy mi történik. Egymás után ugráltak be a busák a csónakba. Mindenhonnan halat szedtem elő, a cuccaimból, még a cipőmből is! Nem is tudtam, hogy mit csináljak a busákkal, így elkezdtem bedobálni a szákba. 32 halat számoltam meg – mesélte a horgász a Pecaverzumnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.