Közélet

Ősszel kétszer is lesz borpiac a Szent István téren

Ősszel kétszer is lesz borpiac a Szent István téren

2021. augusztus 26., csütörtök
Ősszel kétszer is lesz borpiac a Szent István téren


Először május végén rendeztek kézműves és borpiacot a Szent István téren, majd ezt követően még három alkalommal rendezték meg az eseményt.

A júliusi rendezvényt úgy harangozta be a szervező, Szegedi Városkép és Piac Kft., hogy az lesz az utolsó. A minden második hétvégén megrendezett vásár nagy népszerűségnek örvendett, habár botrányoktól sem volt mentes:Mocselini Rudolf, szegedi rendezvényszervezőaz egyik alkalommal megafonnal a kezében hívta fel a figyelmetarra, hogy szerinte a Szegedi Városkép és Piac Kft. az ő ötleteit valósította meg és visszaélt gazdasági erőfölényével.

A tervek szerint az ősz folyamán még két alkalommal népesítik be a Szent István teret a kézműves kiállítók és a borászok: először szeptember 17–19. között, majd október 29–31. között. A rendezvényre védettségi igazolvány nélkül is kilátogathatnak az érdeklődők.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.